Gânduri, glume, idei pentru destins suflete încărcate. Încercaţi, că s-ar putea să vă relaxaţi (dacă asta nu cumva e periculos) ;)
Acest sait poate conţine nuditate sau dezinformări prea personale.
Se spune că în familiile cu venituri mici este un procentaj mare de abuzuri, aşa că va trebui să citiţi blogul ăsta sau mă voi apuca să-mi bat copilul.
* vezi dexu
Se spune că în familiile cu venituri mici este un procentaj mare de abuzuri, aşa că va trebui să citiţi blogul ăsta sau mă voi apuca să-mi bat copilul.
* vezi dexu
marți, octombrie 30
luni, octombrie 22
sâmbătă, octombrie 20
vineri, octombrie 19
marți, octombrie 9
Ai mâncare, nu te plouă-n casă, dar ești deprimat? Sictir!
Ai probleme pe bune? Atunci nu mai sta pe cur cu ochii pierduți în citate mințindu-te că tot universul conspiră să capeți tu bonuri de masă sau că o să vină o zi în care o să se schimbe totul în bine. Nu există ziua aia. Viața e fix chestia aia care se întâmplă doar în momentele cărora li se zice acum. Mâinele ăla fabulos pe care îl aștepți se fărâmițează în acumuri pe care jumătate le ratezi oftând la citate și proiectând chestii care n-o să vină și jumătate jelind după chestii care n-o să se mai întoarcă.Fă ceva. Dacă nu poți face nimic cu datele existente, mușcă din iarbă și recunoaște că atâta poți și atâta meriți. Zi mulțumesc și săru´ mâna pentru masă.
Cititi mai mult dand click pe textul de mai sus.
Thx to George Moise
vineri, octombrie 5
Tund Gratis!
Publicat de
Unknown
Trimiteți prin e-mail
Postați pe blog!Trimiteți pe XDistribuiți pe FacebookTrimiteți către Pinterest
Etikete:
Amazing,
Poze
0
comentarii
joi, octombrie 4
Why do we speak english? - un superb articol ce merită citit
"Ada e altă colegă de liceu, care a ajuns acum în Anglia, la Cambridge. “Îmi e uneori mai ușor să zic în engleză lucruri foarte emoționale și cumva greu de zis, pentru că sună un pic mai detașat. Dacă îmi vine să plâng, dar nu vreau, atunci le zic în engleză.”
Olivia e încă în România, dar la fel de pătrunsă de limba engleză. “De multe ori am folosit vorbitul în engleză ca pe un mecanism de apărare. Mi-e mai simplu să mint în engleză. Declarațiile pompoase sunt mai ușor de făcut într-o limbă care nu e a ta, deci nu sună chiar așa real. Am spus de sute de mii de ori “i love you” din primele săptămâni și doar de zeci de ori că “te iubesc”, și asta după ceva vreme. Rostite în limba ta, lucrurile sună mult mai grav. Șoptite sau urlate în engleză te duc puțin în film, în muzică, undeva unde ai vrea să fii, dar nu ești încă, dar te poți prosti puțin…”
Așa am descoperit răspunsul la întrebarea pe care i-am pus-o colegei din liceu. Why do we speak english? Pentru că ne era teamă să vorbim românește."
Se pare că trebuie s-o spun... Pentru a putea citi tot articolul, dați click pe textul de mai sus!
Mulțumită lui Vlad Ursulean
Se pare că trebuie s-o spun... Pentru a putea citi tot articolul, dați click pe textul de mai sus!
Mulțumită lui Vlad Ursulean
miercuri, octombrie 3
Abonați-vă la:
Postări (Atom)