Acest sait poate conţine nuditate sau dezinformări prea personale.
Se spune că în familiile cu venituri mici este un procentaj mare de abuzuri, aşa că va trebui să citiţi blogul ăsta sau mă voi apuca să-mi bat copilul.
* vezi dexu

miercuri, octombrie 20

Carol de la traseul de minigolf a verificat şi nu a găsit nicio pereche de pantaloni pe gard

Massanutten e o mică comunitate in Virginia, Statele Unite, cu o populaţie de aproximativ 2000 de bătrâni, pisicile lor, un australian cu viză de turist, frumoasa lui partenera şi un câine pe nume Further.
Fiind australian, orăşelul Massanutten e ca o altă planetă pentru mine. O planetă păduroasă fondată de Norman Rockwell şi colonizată de tractoriştii lui John Deere cu o viziune care includea tobogane de apă şi un curs de minigolf.
Împreună cu cursul de minigolf, toboganele de apă, bătrânii, pisicile, un australian, partenera lui şi un câine numit Further, Massanutten aparent are şi urşi. Nu am văzut nici unul încă, dar asta, presupun, datorită faptului că cei mai mulţi oameni urmează regulile stipulate în secţiunea 9 a acordului MPOA care stipulează:
‘A nu se scoate niciodată gunoiul afară înainte de duminica seara. Orice gunoi care nu este pus într-un recipient de metal sau care a fost împrăştiat de animale va fi ridicat de angajaţii MPOA, iar proprietarul va fi taxat cu o amendă. Recipientele securizate de metal au fost puse la dispoziţia cetăţenilor în parcul Hopkins şi la piscina MPOA care se află pe strada Peak Drive.



From: David Thorne
Date: Thursday 7 October 2010 11.04am
To: mpoa@massanuttenvillage.com
Subject: Urşi

Dragă Domnule şi/sau Doamnă,
Am primit o cerere de 75 din dolarii mei pentru că am pus gunoiul afară pentru colectare fără să-l pun într-un recipient securizat împotriva urşilor. Datorită unei serii de evenimente petrecute cu o noapte înainte, am uitat să pun gunoiul afară şi a trebuit să alerg afară cu el dimineţa următoare când am auzit maşina de gunoi apropiindu-se.
Datorită faptului ca legile guvernează doar în anumite limite şi că ele justifică astfel toate acţiunile similare care se află în afara acestor limite, aş vrea să solicit ca infracţiunea pe care spuneţi că am facut-o să fie schimbată din “gunoi nesecurizat” în “gunoi securizat oprind posibilitatea urşilor de a formula o strategie în urma căreia să aibe avantajul folosirii celor câteva minute dintre depozitarea gunoiului şi ridicarea lui”.
Cu stimă, David.


From: Patricia Jennings
Date: Thursday 7 October 2010 5.16pm
To: David Thorne
Subject: Re: Urşi

Bună domnule Thorne
Secţiunea 9 a acordului MPOA pe care aţi semnat-o, spune clar că gunoiul trebuie securizat.
Motivul pentru care avem aceste reguli este ca urşii şi alte animale mari să nu fie atraşi în această zonă. Asta este pentru securitatea tuturor cetăţenilor. Oricine vede urşi trebuie să raporteze imediat la MPOA. O pisică a unei doamne a fost aproape muşcată de un urs acum câteva sătămâni în apropierea locaţiei cursului de minigolf.
Patricia


From: David Thorne
Date: Thursday 7 October 2010 9.12pm
To: Patricia Jennings
Subject: Re: Re: Urşi

Dragă Pat,
Datorită abundenţei de pisici din zonă, sunt surprins de faptul că urşii se deranjează cu gunoiul. Cum chiar eu am lovit cel puţin patru pisici această săptămână, iar alta nu s-a luptat prea mult când am urmarit-o, ar trebui să se sugereze că rezidenţii în vârstă şi pisicile lor reprezintă mai mult de un punct de atracţie pentru urşi decât gunoiul nesecurizat. Pentru securitatea tuturor rezidenţilor, secţiunea 9 a acordului MPOA ar trebui probabil amendată, stipulându-se ca toate pisicile şi bătrânii lor posesori să fie ţinuţi în containere securizate împotriva urşilor.
Făcând o plimbare astă seară, am fost martorul unei întâlniri a mai multor pisici pe trotuarul din faţa mea. E posibil ca ele să fi discutat problema locală a urşilor. După ce-am citit că un urs a mâncat recent o pisică în zonă şi după ce-am auzit o crenguţă rupându-se în umbrele din spatele meu, am decis să aleg drumul cel mai scurt către casă, trecând prin cursul de minigolf. Reuşind să escaladez gardul de 3 metri cu ajutorul fricii şi al unui coş de gunoi, am alunecat, mi-am prins buzunarul pantalonilor într-unul din ţepii de metal şi am atârnat acolo pentru câteva minute înainte de a reuşi să mă scap de ei, căzând în siguranţă, lângă gaura cu numărul 7 a cursului de minigolf. În acel moment a trebuit să-mi dau jos geaca şi să-mi bag picioarele pe mânecile ei, gândindu-mă că oamenii care mă vedeau vor crede că arăt ca un nebun, dar asta era una dintre cele mai mici probleme ale mele. Am părăsit locaţia respectivă căţărându-mă pe zidul de lângă gaura cu numărul 16, apoi pe acoperişul casei de bilete şi am picat în afara cursului de minigolf în siguranţă. Dacă pantofii nu mi-ar fi fost uzi şi alunecoşi de la balta de la gaura 7, sunt sigur că aş fi putut să ies din prima. Dar nu arunc vina pe nimeni, deşi trebuie să recunosc că îmi plăceau acei pantaloni care m-au costat în jur de 75 de dolari.
De asemenea, conform instrucţiunilor dvs de a raporta imediat la vederea unui urs, am ataşat o fotografie făcută în afara perimetrului casei mele acum câteva minute. Îmi cer scuze pentru calitatea imaginii, dar mi-a fost frică să merg mai aproape pentru că urşii au tendinţa de a prinde şi a mânca prada de-a întregul, luându-le câteva zile să o digere. Cum am o capacitate de atenţie de scurtă durată, dar şi datorită faptului că prefer o moarte rapidă de genul scoaterii căştii în spaţiu, vă cer să trimiteţi un echipaj imediat.


Cu stimă, David.


From: Patricia Jennings
Date: Friday 8 October 2010 2.26pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Urşi

Am rugat-o pe Carol să verifice cursul de minigolf şi nu a găsit nicio pereche de pantaloni pe gard. Mă îndoiesc că tot ce mi-aţi povestit s-a întâmplat într-adevăr. În fotografie pare a fi un câine cu o pătură pe el. Nu voi permite ca un ofiţer să-şi piardă timpul verificând povestea asta.



From: David Thorne
Date: Friday 8 October 2010 2.51pm
To: Patricia Jennings
Subject: Re: Re: Re: Re: Urşi

Dragă Pat,
Dacă Carol de la casa de bilete a cursului de minigolf are timp să verifice perimetrul cautând pantalonii mei, de ce n-o trimiţi pe ea? Atât timp cât îmi poţi da o amendă de 75 de dolari justificând-o că este pentru binele altora, pari a fi destul de grăbită să nu-ţi pese de siguranţa mea. Cum lumea se bazează pe protecţia ta împotriva urşilor, iar poziţia ta se bazează în întregime doar pe emiterea de amenzi pentru a asigura respectarea regulilor care protejează împotriva urşilor, ar trebui probabil să trimiţi o notificare sau ceva care să stipuleze că în caz de necesitate nu ne putem baza decât pe noi înşine. Pe spatele notificării, ar trebui sa incluzi instrucţiuni cu ajutorul cărora să ne putem face bâte cu care ne-am putea proteja.
Deţin o armă dar nu sunt sigur dacă un urs, împuşcat cu un Daisy de calibrul .177 BB, cumpărată de la Wal-Mart pentru 39.75 dolari, ar fi rănit sau doar enervat. Încercând să testez arma săptămâna trecută, fiul meu a simţit doar o stare de enervare. Am auzit că cel mai bun mijloc de a te proteja în timpul unui atac al unui urs este să te rostogoleşti într-o gaură şi să-ţi acoperi faţa, dar sunt destul de sigur că un aruncător de flăcări sau un costum special care aruncă ţepuşe când apeşi un buton ar fi mult, mult mai eficient. Am auzit deasemenea că muzica calmează bestiile, dar ultima dată când am cântat 'The Greatest Love of All' al faimoasei Whitney Houston fiului meu, a avut un efect complet opus, în ciuda faptului că eu consideram că am executat o excelentă reproducere a tonului vocii ei.
Deşi precaut, după ce am citit recent, că în zonă un urs a mâncat o doamnă şi pisica ei, am decis să risc părăsind casa pentru a merge la biroul tău ca să-mi plătesc amenda. Din păcate, posibil datorită unei ciocolate Snikers lăsată nesecurizată pe bordul maşinii, ursul este acum în maşina mea şi mi-e imposibil să vin. Te rog trimite urgent pe cineva pentru că am nevoie de asemena de ţigări şi trebuie să ajung la magazin. Dacă o trimiţi pe Carol, roag-o te rog să se oprească şi să-mi cumpere un pachet de ţigări. Chiar dacă tu poate nu poţi clasifica treaba asta ca pe o urgenţă ori un posibil pericol pentru ceilalţi, nu m-ai văzut cum sunt după două ore fără nicotină.

Cu stimă, David.



From: Patricia Jennings
Date: Friday 8 October 2010 3.18pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Urşi

N-o să trimit un ofiţer pentru că nu eşti în pericol. Este evident că ai pus o pătură peste un câine şi că acesta stă în maşină în timp ce tu îi faci poză. Dacă vrei să îţi exprimi opinia despre regulile referitoare la colectarea gunoiului, eşti binevenit la următoarea întâlnire MPOA care se ţine în fiecare lună. Neînţelegând importanţa siguranţei împotriva urşilor, nu înseamnă că tu nu trebuie să urmezi regulile. Nici nu înţeleg măcar ce vrei să spui.



From: David Thorne
Date: Friday 8 October 2010 4.22pm
To: Patricia Jennings
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urşi

Dragă Pat,
Ce vreau să spun este că, blocând posibilitatea formulării de strategii împotriva urşilor, precizând că acţiunile mele constituie o încălcare pedepsită a legilor făcute să protejeze comunitatea, vă permite doar să greşiţi, nu să aveţi dreptate.
Contrar celor spuse de tine, înţeleg importanţa protejării împotriva urşilor. Acum câţiva ani, am fost cu cortul cu câţiva prieteni şi am considerat că ar fi distractiv să sar la un moment dat din tufişuri purtând un costum de urs. Închiriind singurul costum de urs disponibil, care era de koala, l-am modificat cât de mult am putut, încercând să-l fac să arate înfricoşător, adăugându-i urechi pufoase, dinţi ascuţiţi din carton şi două sprâncene înclinate, din cablu electric. Stăteam în jurul focului când m-am ridicat scuzându-mă, am îmbrăcat costumul ascuns şi am sărit afară strigând 'Rawr'. Câteva momente mai târziu, am realizat că ţipetele si căderile de pe scaune, nu s-au datorat purtării costumului, ci faptului că stăteam în mijlocul focului într-un costum făcut din poliester. După un drum de două ore către cel mai apropiat spital, am fost supus timp de trei săptămâni la grefe de piele pe picioare şi la încă şase luni de plângeri că am stricat plăcerea unei excursii. Chiar şi azi, când cineva mă întreabă despre cicatrici, spun pur şi simplu: ‘Se datorează unei excursii şi unui urs, dar nu-mi place să vorbesc despre asta’, chestie care e adevărată, pentru că într-adevăr nu-mi place. În timp ce eram în spital, mama a fost în apartamentul meu să-mi aducă câteva haine şi a găsit colecţia mea de reviste porno... aşa că e într-adevăr un subiect sensibil.
Trebuie să-ţi spun că am reuşit să-l conving pe urs să iasă din maşină, pretinzând că sunt o bătrână care îşi caută pisica, iar acum ursul este în casă. Deşi nu este chiar evident din fotografia ataşată, ursul stă între mine şi telecomanda televizorului, localizată pe perniţa din stânga lui. Cum asta nu-mi permite să mai schimb canalele şi cum ‘Tânăr şi neliniştit’ tocmai a început, situaţia mea ar trebui să fie clasificată ca urgenţă. Dacă aş fi vrut să urmăresc un grup de babe povestindu-şi viaţa, aş si venit şi aş fi participat la o întâlnire a comunităţii MPOA.

Cu stimă, David.



From: Patricia Jennings
Date: Friday 8 October 2010 5.03pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urşi

Bine. Voi anula amenda de data asta dacă eşti de acord să îţi securizezi gunoiul data viitoare.



From: David Thorne
Date: Friday 8 October 2010 5.16pm
To: Patricia Jennings
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urşi

Dragă Pat,
Chiar dacă îmi anulezi amenda sau nu, şi în ciuda termenilor folosiţi pentru a-ţi reafirma autoritatea, voi continua să îmi depozitez gunoiul în mod corect. Fac asta nu pentru că e o regulă, ci pentru că este o regulă logică de urmat. În ciuda îndoielilor mele că urşii au capacitatea de a plănui şi executa manevre ce necesită precizia echipelor SWAT, voi face acest lucru, de asemenea, indiferent de intervalul de timp dintre depozitare şi colectare. Nu pentru că este o regulă logică de urmat, ci doar pentru că este o regulă.
Dacă eşti de acord să anulezi amenda, în schimb eu pot să promit să nu-ţi mai trimit nici un e-mail cu celelalte 86 de poze rămase cu câinele meu îmbrăcat ca un urs. Ce spui?
Cu stimă, David.


From: Patricia Jennings
Date: Friday 8 October 2010 5.24pm
To: David Thorne
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urşi

De acord.
Pat

Thx again to 27bslash6

Niciun comentariu: