Acest sait poate conţine nuditate sau dezinformări prea personale.
Se spune că în familiile cu venituri mici este un procentaj mare de abuzuri, aşa că va trebui să citiţi blogul ăsta sau mă voi apuca să-mi bat copilul.
* vezi dexu

vineri, octombrie 29

O călugăriţă şi un preot traversau Sahara pe o cămilă

O călugăriţă şi un preot traversau Sahara pe o cămilă. În cea de-a treia zi, cămila moare fără avertisment.
După ce se şterg de praf, călugariţa şi preotul chestionează situaţia. După o lungă perioadă de tăcere, preotul zice:
"Ei bine, soră, acest lucru pare destul de grav."
"Ştiu, parinte. De fapt, nu cred că este probabil sa supravieţuim mai mult de o zi sau două. "
"Sunt de acord", afirmă părintele. "Soră, din moment ce noi probabil ca nu vom scăpa de-aici în viaţă, ai face ceva pentru mine?"
"Orice, parinte."
"Nu am mai văzut sâni de femeie şi mă întrebam dacă aş putea să-i văd pe ai tăi ."
"Ei bine, în condiţiile acestea, nu văd nimic rău."
Călugariţa s-a dezbrăcat şi preotul s-a bucurat, comentând frumuseţea lor:
"Soră, te superi dacă-i ating?"
Ea a consimţit şi părintele îi pipăie timp de câteva minute.
"Părinte, pot să vă întreb ceva?"
"Da, maică! "
"Nu am mai văzut un penis. Pot să-l văd pe al tău?"
"Cred că ar fi în regulă" a răspuns preotul ridicandu-şi sutana.
"Oh, parinte, pot să-l ating?"
Preotul consimţi şi după câteva minute de giugiuleală se pomeni cu o erecţie de toată frumuseţea.
"Soră, ştii că, dacă am introduce penisul meu în locul potrivit, el poate da viaţă."
"Este adevărat parinte?"
"Da, este, soră."
"Oh, părinte, e minunat! Atunci bagă-l în cămilă şi să plecăm odată de aici !"

Thanx to miss sisi

Uitaţi'vă ce scumpete de copii!!

Charlie bit my finger - again !

joi, octombrie 28

Salut, mă numesc Scott şi scriu un blog

Salut, mă numesc Scott şi scriu un blog. E mult mai bun decât acesta pentru că are chestii despre calculatoare, dar mai ales despre cele câteva caractere de-ale mele din World of Warcraft.
Scriu un blog de peste opt ani. E un blog grozav şi conţine chestii deştepte luate de pe Internet. Am avut peste cinci hit-uri de cand l-am inceput si nu au fost doar de la oameni pe care i-am rugat sa-l viziteze.
Ca blogger profesionist, bloguind despre cele mai deştepte chestii de pe Internet, am decis recent să îmi dau demisia din postul de asistent sef de murături la McDonalds şi să mă concentrez tot timpul numai la cariera mea de blogger. Datorită scânteilor mele creative şi a spiritului meu ascuţit, blogul meu a avut un succes fără precedent şi doar săptămâna trecută am mai avut încă un vizitator. Aparent vizitatorul respectiv a tastat greşit ceva pe google, dar totuşi, din punctul meu de vedere, acel vizitator tot contează. Fiind un blogger profesionist, nu scriu doar despre Moët sau despre găini de exemplu. Datorită serverului şi a taxei de hosting, am făcut minus 490 dolari în ultimul an financiar, dar soţia mea are 3 joburi, are o carte de credit şi deci ajung să fiu pe zero.

Dacă aş fi avut prieteni ei ar fi putut să mă întrebe “Scott, care este secretul din spatele glumelor tale spumoase? şi eu le-aş fi explicat că e doar un dar şi că anumiţi oameni sunt născuţi cu o incredibilă scânteie creativă pe când alţii nu pot decât să citească. Recent Am scris despre o albină care s-a izbit de parbrizul maşinii mele după care a plecat mai departe. A fost atât de amuzant încât când am pus un link cître post-ul ăsta în World of Warcraft, un dwarf de level 54 mi-a spus “Incredibil, omule!”, chestie care chiar mi-a luminat ziua.

Eram odată in WoW şi discutam pe cu tipii din clanul meu de dwarfi, când am întâlnit o dworfiţă de level 41 pe care o chema Cindy. Ei bine şi m-am îndrăgostit de ea chiar dacă era de level mai mic. I-am şi trimis o poezie despre Warcraft şi ea mi-a editat-o. Cum soţia mea lucrează o sută optzeci de ore pe săptămână, însemnă că am avut o grămadă de timp ca să-mi organizez o întâlnire cu ea. După ce am aranjat întâlnirea, mi-am împachetat costumul de dwarf şi toporul de luptă şi am folosit cartea de credit a soţiei mele să cumpăr un bilet de autobuz către oraşul de baştină al lui Cindy. Dar se pare că Cindy era de fapt şi în realitate un dwarf. În plus, şi bărbat. Am făcut totuşi dragoste ca să nu-mi pară rău după banii cheltuiţi, dar m-am simţit înşelat şi doar parţial satisfăcut. De ce nu pot fi oamnii cinstiţi?

Pentru că sunt un blogger profesionist, mi-am upgradat al meu Amstrad CPC 464 cu un sistem care să fie adecvat nevoilor mele. Folosind cartea de credit a soţiei mele, am cumpărat cincisprezece servere, dar am mai comandat încă douăzeci şi cinci de calculatoare ca în nici un caz să rămân fără spaţiu pe hard disk, indiferent câte filme porno apar pe internet. Nu am idee cum cred ei că voi face faţă. Când lucrez mă simt ca şi Căpitanul Picard comandând Enterprise, iar câteodată când soţia mea nu este acasă, port chiar şi uniforma Star Trek. Caracterul meu preferat din Star Trek este Wesley.

Odată, în timpul unei furtuni puternice, s-a întrerupt curentul şi nu mi-am putut accesa hard disk-ul pentru cinci ore. Testiculele mele au crescut până la mărimea unor mici pepeni înainte de a se rupe, caz în care am fost transportat la spital. În timp ce mă refăceam în salonul 7G, m-am împrietenit cu un băieţel numit Ross care stătea în patul de lângă mine. A murit de cancer următoarea zi şi i-am luat Playstation-ul Sony.

Îmi împarţ timpul între bloggeritul profesional şi a sta online sub numele de Scott Invincibilul. Dar astea nu sunt singurele mele puncte tari. Sunt deasemenea şi un desenator profesionist. Sunt mult mai bun decât Carl Schultz pentru că ideile mele sunt mai deştepte şi mai creative. Mi-aş descrie arta ca fiind de ultimă oră, inspirată dinrect din stradă, iar dacă tu nu o înţelegi, atunci ai o problemă. Mai jos vei găsi unul dintre cele mai bune desene, pe care când l-am postat iniţial, am avut parte de o creştere cu 400% a hiturilor pe pagină şi toţi cei 4 oameni au spus că este ca nici un desen profesional pe care l-ar mai fi văzut vreodată în viaţa lor.


Desenul de deasupra e distractiv pe două nivele. În prima parte mă uitam la ceva pornache dar i-am spus că nu mă uit, aşa că a fost ca într-o comedie britanică, strălucitoare prin ea insăşi, chiar şi fără continuare. În a doua parte am spus “Fă-o aşa”, exact cum a spus şi Căpitanul Picard în Star Trek, iar eu purtam uniforma de Star Trek când am spus-o. Ai înţeles? Probabil că e prea deştept pentru tine.

Dacă ar trebui să dau un sfat cuiva care vrea să fie blogger profesionist ca mine, ar fi că trebuie să realizeze că nu contează care e subiectul, ci important este ceea ce simte despre subiect.Deasemenea este foarte important să se găsească o medie pe undeva. Eu cred că cea mai bună raţie este ca povestea să fie 90% despre mine şi ceea ce cred eu despre diverse chestii, iar restul de 10% trebuie să fie legătura poveştile despre mine şi ceea ce simt eu despre diverse chestii.


Thx to David Thorne

duminică, octombrie 24

Am descoperit un blog full of SHIT!

Nu v-aş recomanda să-i citiţi toate post-urile pentru că pe mine unu m-a apucat durerea de cap citind şi doar printre rânduri.

La acest post, nu m-am putut abţine şi am vrut să-i trimit un comentariu, dar comment-urile sunt blocate, explicaţia fiind:
"Cu tot respectul şi afecţiunea pe care le port fanilor mei, nu permit postarea de comentarii decât din partea persoanelor pe care le cunosc personal. E aceeaşi schemă ca şi la Asmallworld.Suntem o comunitate restrânsă de oameni cu vederi similare, foarte controversate, şi ţinem la intimitatea noastră." Nici nu-i de mirare.

Ei bine, în continuare nu m-am putut abţine şi am pus comentariul meu aici.

Dacă nu aveţi chef să-l citiţi acolo, l-am pus mai jos:

" Deci am avut o erecţie majoră citindu-ţi textul de pe blogul tău trist. Nu că mi s-ar întâmpla rar, dar de data asta a fost spontană şi datorată direct textului de mai sus. Aşa că nu pot decât să îţi 'binecuvântez' textul 'novator'. Nu înţeleg cum pana mea te poţi erija fără nici un fel de menajamente într-un protector-sfătuitor al celor mulţi şi proşti aka 'citadinii aceştia palizi' şi să vorbeşti ca şi cum ai fi cel puţin Dalai Lama. Ce nu înţeleg este de unde le scoţi. Trebuie să recunosc că nu ştiu ce înseamnă 'potenţial paleoastronautic' şi nici de ce acesta este 'disperant de necercetat', dar nici nu prea mă interesează, pentru că sună ca şi cum ar fost o chestie spusă de un nebun. Cum pe 9am te descrii ca fiind o ex SRI-istă (ceva femeie de serviciu, probabil), încetez a mă mira şi de frică, o să tac.
Bleah! "

Am şi o dedicaţie pentru domşoara respectivă. De ziua ei.