Acest sait poate conţine nuditate sau dezinformări prea personale.
Se spune că în familiile cu venituri mici este un procentaj mare de abuzuri, aşa că va trebui să citiţi blogul ăsta sau mă voi apuca să-mi bat copilul.
* vezi dexu

duminică, iulie 3

Chiar in noaptea nuntii, un german din Frankfurt nu a gasit nimic mai bun de facut decat sa se uite, timp de cinci ore, la filme de groaza. Satula de violenta de pe ecran, proaspata mireasa a iesit sa se plimbe si a intalnit un barbat de care s-a indragostit lulea. A doua zi ea a intentat divortul.
O femeie de 45 de ani din Munchen a divortat dupa doi ani de casnicie. Motivul: sotul ei o obliga sa doarma intr-un hamac. Femeia a cazut din patul suspendat de 16 ori, alegandu-se cu vanatai.
Sotia unui ofiter al armatei americane a divortat dupa 10 ani de casnicie pentru ca nu mai suporta tratamentul militaresc la care era supusa. Sotul o obliga sa umble numai in uniforma militara, femeia trebuia sa execute salutul regulamentar de fiecare data cand se intalnea prin casa cu ofiterul.
Hobby-ul neobisnuit al unui barbat din Pennsylvania a determinat-o pe sotia acestuia sa divorteze dupa trei ani de casnicie. Americanul avea obiceiul de a arunca cu pietre in dozele goale de bere. El aseza "tintele" pe capul sotiei.
Un pensionar zgarcit din Oklahoma nu i-a permis sotiei sa-si faca o noua proteza dentara. El a replicat ca amandoi pot folosi prin rotatie proteza lui.
In Stuttgart, o femeie a divortat dupa sapte ani de la casatorie. Desi se impacase cu gandul ca sotul ei o inseala, ea nu a mai suportat ca barbatul a punea sa se ascunda, cand era cu el in masina, de fiecare data cand pe strada trecea una din amantele lui.
Un american din Vermont si-a dresat papagalul sa strige in fiecare dimineata "Gata cu somnul!. trezirea". Dupa trei ani, sotia americanului nu a mai suportat "desteptatorul" si a divortat.
In fiecare dimineata, un barbat din Montana dadea cu creta talpa pantofilor sotiei sale, ca sa vada daca aceasta pleaca de acasa. Femeia a a divortat dupa doi ani.

Niciun comentariu: